ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

-42%
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Samsung Galaxy S8 XLEVEL Jelly 2 Neagra

New product

Limited special offer

PRET:24,99 lei

42,99 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!

- +

In Stoc

CM12923

Comanda dvs. va sosi miercuri sau joi pe 20 - 21 ianuarie.

Add to compare

 
Informatii produs
Husa XLEVEL Jelly 2 este special creată pentru telefonul Samsung Galaxy S8 . Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Jelly 2 are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Jelly 2 este o husă de culoare Neagra , modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung Galaxy S8 ,...

Husa XLEVEL Jelly 2 este special creată pentru telefonul Samsung Galaxy S8. Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Jelly 2 are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Jelly 2 este o husă de culoare Neagra, modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung Galaxy S8, protejându-l de zgârieturi şi şocuri. Husa XLEVEL Jelly 2 se potriveşte perfect modelului de telefon Samsung Galaxy S8 şi permite utilizarea cu lejeritate a butoanelor dispozitivului. Prezintă decupaje pentru camera foto, microfon şi conectarea încărcătorului. Carcasa este decorată cu logo-ul producătorului.
Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa XLEVEL Jelly 2 cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Samsung Galaxy S8.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip XLEVEL Jelly 2
Model Compatibil Galaxy S8
Brand Compatibil Samsung
Material TPU
Sistem inchidere Magnetic
Culoare Neagra
Alte caracteristici Rezistenta la zgarieturi
Anti alunecare
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Samsung Galaxy S8 .Scrie un comentariu

Husa Samsung Galaxy S8 XLEVEL Jelly 2 Neagra

Scrie un comentariu

Folii pentru telefonul Samsung Galaxy S8

Huse pentru telefonul Samsung Galaxy S8

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1