ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

-27%
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Samsung Galaxy S8 XLEVEL Antislip Transparenta

New product

Limited special offer

PRET:15,99 lei

21,99 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!

- +

In Stoc

CM12857

Comanda dvs. va sosi miercuri sau joi pe 20 - 21 ianuarie.

Add to compare

 
Informatii produs
Husa XLEVEL Antislip este special creată pentru telefonul Samsung Galaxy S8 . Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Antislip are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Antislip este o husă de culoare Transparenta , modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung...

Husa XLEVEL Antislip este special creată pentru telefonul Samsung Galaxy S8. Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Antislip are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Antislip este o husă de culoare Transparenta, modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung Galaxy S8, protejându-l de zgârieturi şi şocuri. Husa XLEVEL Antislip se potriveşte perfect modelului de telefon Samsung Galaxy S8 şi permite utilizarea cu lejeritate a butoanelor dispozitivului. Prezintă decupaje pentru camera foto, microfon şi conectarea încărcătorului. Carcasa este decorată cu logo-ul producătorului.
Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa XLEVEL Antislip cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Samsung Galaxy S8.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip XLEVEL Antislip
Model Compatibil Galaxy S8
Brand Compatibil Samsung
Material TPU
Sistem inchidere Magnetic
Culoare Transparenta
Alte caracteristici Rezistenta la zgarieturi
Anti alunecare
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Samsung Galaxy S8 .Scrie un comentariu

Husa Samsung Galaxy S8 XLEVEL Antislip Transparenta

Scrie un comentariu

Folii pentru telefonul Samsung Galaxy S8

Huse pentru telefonul Samsung Galaxy S8

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1