ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

-34%
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Samsung Galaxy S8 Roar Jelly Colorful Gri

New product

Limited special offer

PRET:20,99 lei

31,99 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!

- +

In Stoc

CM12623

Comanda dvs. va sosi miercuri sau joi pe 20 - 21 ianuarie.

Add to compare

 
Informatii produs
Husa Roar Jelly Colorful este realizata pentru telefonul Samsung Galaxy S8 si este confecţionată din TPU cu un design original. Husa Roar Jelly Colorful , datorită structurii sale flexibile se potriveşte perfect telefonului Samsung Galaxy S8 , protejându-l de zgârieturi și deteriorări. Oferă acces complet la butoane, are decupaje pentru cameră, microfon şi încărcător. Datorită materialului din care este confecţionată husa Roar Jelly Colorful , telefonul este ușor de asamblat și...

Husa Roar Jelly Colorful este realizata pentru telefonul Samsung Galaxy S8 si este confecţionată din TPU cu un design original. Husa Roar Jelly Colorful , datorită structurii sale flexibile se potriveşte perfect telefonului Samsung Galaxy S8, protejându-l de zgârieturi și deteriorări. Oferă acces complet la butoane, are decupaje pentru cameră, microfon şi încărcător.
Datorită materialului din care este confecţionată husa Roar Jelly Colorful, telefonul este ușor de asamblat și dezasamblat.Marginea husei prezintă un finisaj special care asigură confort maxim și împiedică căderea accidentală a dispozitivului din mână.
Tocul are un model special ștanțat pe partea din spate pentru a preveni acumularea de vapori de apă. Este decorata cu logo-ul producătorului.Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa Roar Jelly Colorful cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Samsung Galaxy S8.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Roar Jelly Colorful
Model Compatibil Galaxy S8
Brand Compatibil Samsung
Material TPU
Culoare Gri
Alte caracteristici Rezistenta la zgarieturi
Anti alunecare
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Samsung Galaxy S8.Scrie un comentariu

Husa Samsung Galaxy S8 Roar Jelly Colorful Gri

Scrie un comentariu

Folii pentru telefonul Samsung Galaxy S8

Huse pentru telefonul Samsung Galaxy S8

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1