ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

-40%
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Samsung Galaxy S8 Forcell Slim Deluxe Neagra

New product

Limited special offer

PRET:24,99 lei

41,99 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!

- +

In Stoc

CM11460

Comanda dvs. va sosi duminică sau luni pe 20 - 21 septembrie.

Add to compare

 
Informatii produs
Husa Forcell Slim Deluxe este realizata pentru Samsung Galaxy S8 si este confecţionată manual din Piele . Husa Forcell Slim Deluxe datorită structurii sale flexibile se potriveşte perfect telefonului Samsung Galaxy S8 , protejându-l de zgârieturi și deteriorări. Oferă acces complet la butoane, are decupaje pentru cameră, microfon şi încărcător.Datorită materialului din care este confecţionată husa Forcell Slim Deluxe , dispozitivul este ușor de asamblat și dezasamblat. Marginea husei...

Husa Forcell Slim Deluxe este realizata pentru Samsung Galaxy S8 si este confecţionată manual din Piele. Husa Forcell Slim Deluxe datorită structurii sale flexibile se potriveşte perfect telefonului Samsung Galaxy S8, protejându-l de zgârieturi și deteriorări. Oferă acces complet la butoane, are decupaje pentru cameră, microfon şi încărcător.Datorită materialului din care este confecţionată husa Forcell Slim Deluxe, dispozitivul este ușor de asamblat și dezasamblat.
Marginea husei prezintă un finisaj special care asigură confort maxim și împiedică căderea accidentală a dispozitivului din mână.
Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa Forcell Slim Deluxe cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Samsung Galaxy S8.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Forcell Slim Deluxe
Model Compatibil Galaxy S8
Brand Compatibil Samsung
Material Piele
Culoare
Alte Caracteristici Rezistenta la zgarieturi
Protectie a ecranului
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului


Scrie un comentariu

Husa Samsung Galaxy S8 Forcell Slim Deluxe Neagra

Scrie un comentariu

Folii pentru telefonul Samsung Galaxy S8

Huse pentru telefonul Samsung Galaxy S8

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1