ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

-53%
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Samsung Galaxy S8 Forcell Ombre Albastra

New product

Limited special offer

PRET:17,99 lei

37,99 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!

- +

In Stoc

CM11109

Comanda dvs. va sosi joi sau vineri pe 3 - 4 decembrie.

Add to compare

 
Informatii produs
Husa Forcell Ombre este realizata pentru telefonul Samsung Galaxy S8 si este confecţionată din TPU cu un aspect modern si plin de farmec. Husa Forcell Ombre datorită structurii sale flexibile se potriveşte perfect telefonului Samsung Galaxy S8 , protejându-l de zgârieturi și deteriorări. Oferă acces complet la butoane, are decupaje pentru cameră, microfon şi încărcător.Datorită materialului din care este confecţionată husa Forcell Ombre , telefonul este ușor de montat și demontat....

Husa Forcell Ombre este realizata pentru telefonul Samsung Galaxy S8 si este confecţionată din TPU cu un aspect modern si plin de farmec. Husa Forcell Ombre datorită structurii sale flexibile se potriveşte perfect telefonului Samsung Galaxy S8, protejându-l de zgârieturi și deteriorări. Oferă acces complet la butoane, are decupaje pentru cameră, microfon şi încărcător.Datorită materialului din care este confecţionată husa Forcell Ombre, telefonul este ușor de montat și demontat.
Marginea husei prezintă un finisaj special care asigură confort maxim și împiedică căderea accidentală a dispozitivului din mână.Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa Forcell Ombre cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Samsung Galaxy S8.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Forcell Ombre
Model Compatibil Galaxy S8
Brand Compatibil Samsung
Material TPU
Culoare Albastra
Alte caracteristici Rezistenta la zgarieturi
Anti alunecare
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului

Scrie un comentariu

Husa Samsung Galaxy S8 Forcell Ombre Albastra

Scrie un comentariu

Folii pentru telefonul Samsung Galaxy S8

Huse pentru telefonul Samsung Galaxy S8

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1