ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

-45%
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Samsung Galaxy A3 2017 XLEVEL Knight Neagra

New product

Limited special offer

PRET:21,99 lei

39,99 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!

- +

In Stoc

CM12935

Comanda dvs. va sosi sâmbătă sau duminică pe 11 - 12 aprilie.

Add to compare

 
Informatii produs
Husa XLEVEL Knight este special creată pentru telefonul Samsung Galaxy A3 2017 . Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Knight are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Knight este o husă de culoare Neagra , modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung Galaxy A3...

Husa XLEVEL Knight este special creată pentru telefonul Samsung Galaxy A3 2017. Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Knight are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Knight este o husă de culoare Neagra, modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung Galaxy A3 2017, protejându-l de zgârieturi şi şocuri. Husa XLEVEL Knight se potriveşte perfect modelului de telefon Samsung Galaxy A3 2017 şi permite utilizarea cu lejeritate a butoanelor dispozitivului. Prezintă decupaje pentru camera foto, microfon şi conectarea încărcătorului. Carcasa este decorată cu logo-ul producătorului.
Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa XLEVEL Knight cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Samsung Galaxy A3 2017.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip XLEVEL Knight
Model Compatibil Galaxy A3
Brand Compatibil Samsung
Material TPU
Sistem inchidere Magnetic
Culoare Neagra
Alte caracteristici Rezistenta la zgarieturi
Anti alunecare
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Samsung Galaxy A3 2017 .Scrie un comentariu

Husa Samsung Galaxy A3 2017 XLEVEL Knight Neagra

Scrie un comentariu

Folii pentru telefonul Samsung Galaxy A3 2017 A320

Huse pentru telefonul Samsung Galaxy A3 2017 A320

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1