ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

-42%
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Samsung Galaxy A3 2017 XLEVEL Jelly 2 Aurie

New product

Limited special offer

PRET:24,99 lei

42,99 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!

- +

In Stoc

CM12920

Comanda dvs. va sosi duminică sau luni pe 16 - 17 august.

Add to compare

 
Informatii produs
Husa XLEVEL Jelly 2 este special creată pentru telefonul Samsung Galaxy A3 2017 . Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Jelly 2 are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Jelly 2 este o husă de culoare Aurie , modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung Galaxy A3...

Husa XLEVEL Jelly 2 este special creată pentru telefonul Samsung Galaxy A3 2017. Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Jelly 2 are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Jelly 2 este o husă de culoare Aurie, modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung Galaxy A3 2017, protejându-l de zgârieturi şi şocuri. Husa XLEVEL Jelly 2 se potriveşte perfect modelului de telefon Samsung Galaxy A3 2017 şi permite utilizarea cu lejeritate a butoanelor dispozitivului. Prezintă decupaje pentru camera foto, microfon şi conectarea încărcătorului. Carcasa este decorată cu logo-ul producătorului.
Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa XLEVEL Jelly 2 cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Samsung Galaxy A3 2017.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip XLEVEL Jelly 2
Model Compatibil Galaxy A3
Brand Compatibil Samsung
Material TPU
Sistem inchidere Magnetic
Culoare Aurie
Alte caracteristici Rezistenta la zgarieturi
Anti alunecare
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Samsung Galaxy A3 2017 .Scrie un comentariu

Husa Samsung Galaxy A3 2017 XLEVEL Jelly 2 Aurie

Scrie un comentariu

Folii pentru telefonul Samsung Galaxy A3 2017 A320

Huse pentru telefonul Samsung Galaxy A3 2017 A320

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1