ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

Husa Xiaomi Redmi Note 4 XLEVEL Vintage Rosie
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Xiaomi Redmi Note 4 XLEVEL Vintage Rosie

New product

PRET:0,00 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!
Stoc epuizat

CM13054

Add to compare

 
Informatii produs
Husa XLEVEL Vintage este special creată pentru telefonul Xiaomi Redmi Note 4 . Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Vintage are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Vintage este o husă de culoare Rosie , modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Xiaomi Redmi Note 4...

Husa XLEVEL Vintage este special creată pentru telefonul Xiaomi Redmi Note 4. Oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei XLEVEL Vintage are un strat special care previne alunecarea si acumularea vaporilor de apa; este rezistenta la șoc. Husa XLEVEL Vintage este o husă de culoare Rosie, modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Xiaomi Redmi Note 4, protejându-l de zgârieturi şi şocuri. Husa XLEVEL Vintage se potriveşte perfect modelului de telefon Xiaomi Redmi Note 4 şi permite utilizarea cu lejeritate a butoanelor dispozitivului. Prezintă decupaje pentru camera foto, microfon şi conectarea încărcătorului. Carcasa este decorată cu logo-ul producătorului.
Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa XLEVEL Vintage cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Xiaomi Redmi Note 4.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip XLEVEL Vintage
Model Compatibil Redmi Note 4
Brand Compatibil Xiaomi
Material TPU
Culoare Rosie
Alte caracteristici Rezistenţă la zgârieturi
Anti alunecare
Anti soc
Protecţie a spatelui şi a colţurilor telefonului

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Xiaomi Redmi Note 4.


"

Scrie un comentariu

Husa Xiaomi Redmi Note 4 XLEVEL Vintage Rosie

Scrie un comentariu

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1