ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

Husa Apple iPhone 7 Panzer Albastra
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Apple iPhone 7 Panzer Albastra

New product

PRET:0,00 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!
Stoc epuizat

51486

Add to compare

 
Informatii produs
Husa originală Panzer este realizata pentru telefonul Apple iPhone 7 , avand carcasa numita Tiger Armor.Husa oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei Panzer este realizat din plastic durabil, care intareste carcasa, iar partea intermediară este prinsa cu șuruburi din silicon rezistente la șoc.Husa Panzer este o husă de culoare Albastra , modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică...

Husa originală Panzer este realizata pentru telefonul Apple iPhone 7, avand carcasa numita Tiger Armor.Husa oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei Panzer este realizat din plastic durabil, care intareste carcasa, iar partea intermediară este prinsa cu șuruburi din silicon rezistente la șoc.Husa Panzer este o husă de culoare Albastra, modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Apple iPhone 7, protejându-l de zgârieturi şi şocuri.La exterior, in spate, prezinta un piciorus special conceput, care permite telefonului sa stea in pozitie orizontala pentru o vizionare mai usoara a unui film sau navigarii pe Internet.Husa Panzer se potriveşte perfect modelului de telefon Apple iPhone 7 şi permite utilizarea cu lejeritate a butoanelor dispozitivului. Prezintă decupaje pentru camera foto, microfon şi conectarea încărcătorului. Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa Panzer cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Apple iPhone 7.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Panzer
Model Compatibil iPhone 7
Brand Compatibil Apple
Material
Culoare Albastra
Alte caracteristici: Rezistenta la zgarieturi
Protectie a ecranului
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului
Anti alunecare
Anti soc
Piciorus cu functie de stand TV (util pentru vizionarea mai buna a filmelor si a navigarii pe internet)

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Apple iPhone 7. -Scrie un comentariu

Husa Apple iPhone 7 Panzer Albastra

Scrie un comentariu

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1