ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

Husa Samsung Galaxy A5 2016 Panzer Verde
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Samsung Galaxy A5 2016 Panzer Verde

New product

PRET:0,00 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!
Stoc epuizat

46256

Add to compare

 
Informatii produs
Husa originală Panzer este realizata pentru telefonul Samsung Galaxy A5 2016 , avand carcasa numita Tiger Armor.Husa oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei Panzer este realizat din plastic durabil, care intareste carcasa, iar partea intermediară este prinsa cu șuruburi din silicon rezistente la șoc.Husa Panzer este o husă de culoare Verde , modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte...

Husa originală Panzer este realizata pentru telefonul Samsung Galaxy A5 2016, avand carcasa numita Tiger Armor.Husa oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei Panzer este realizat din plastic durabil, care intareste carcasa, iar partea intermediară este prinsa cu șuruburi din silicon rezistente la șoc.Husa Panzer este o husă de culoare Verde, modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Samsung Galaxy A5 2016, protejându-l de zgârieturi şi şocuri.La exterior, in spate, prezinta un piciorus special conceput, care permite telefonului sa stea in pozitie orizontala pentru o vizionare mai usoara a unui film sau navigarii pe Internet.Husa Panzer se potriveşte perfect modelului de telefon Samsung Galaxy A5 2016 şi permite utilizarea cu lejeritate a butoanelor dispozitivului. Prezintă decupaje pentru camera foto, microfon şi conectarea încărcătorului. Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa Panzer cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Samsung Galaxy A5 2016.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Panzer
Model Compatibil Galaxy A5
Brand Compatibil Samsung
Material
Culoare Verde
Alte caracteristici: Rezistenta la zgarieturi
Protectie a ecranului
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului
Anti alunecare
Anti soc
Piciorus cu functie de stand TV (util pentru vizionarea mai buna a filmelor si a navigarii pe internet)

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Samsung Galaxy A5 2016. -Scrie un comentariu

Husa Samsung Galaxy A5 2016 Panzer Verde

Scrie un comentariu

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1