ATENTIE - Imaginile produselor au caracter informativ! Decupajele butoanelor si camerei foto corespund perfect cu modelul telefonului mentionat in titlu.

Husa Huawei P9 Lite Panzer Neagra
Imaginile produselor au caracter informativ.

Husa Huawei P9 Lite Panzer Neagra

New product

PRET:0,00 lei


Comanda rapid prin SMS

SMS-ul este gratuit! Nu se percepe nici-o taxa pentru efecturea comenzii.

Doriti acest produs? Introduceti numarul de telefon si va sunam noi!
Stoc epuizat

48711

Add to compare

 
Informatii produs
Husa originală Panzer este realizata pentru telefonul Huawei P9 Lite , avand carcasa numita Tiger Armor.Husa oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei Panzer este realizat din plastic durabil, care intareste carcasa, iar partea intermediară este prinsa cu șuruburi din silicon rezistente la șoc.Husa Panzer este o husă de culoare Neagra , modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi...

Husa originală Panzer este realizata pentru telefonul Huawei P9 Lite, avand carcasa numita Tiger Armor.Husa oferă o protecție completă a tuturor părților telefonului, precum si aparatului foto. Spatele husei Panzer este realizat din plastic durabil, care intareste carcasa, iar partea intermediară este prinsa cu șuruburi din silicon rezistente la șoc.Husa Panzer este o husă de culoare Neagra, modernă, flexibilă şi rezistentă la socuri. Are un aspect plăcut, este foarte elastică şi se mulează perfect pe telefonul Huawei P9 Lite, protejându-l de zgârieturi şi şocuri.La exterior, in spate, prezinta un piciorus special conceput, care permite telefonului sa stea in pozitie orizontala pentru o vizionare mai usoara a unui film sau navigarii pe Internet.Husa Panzer se potriveşte perfect modelului de telefon Huawei P9 Lite şi permite utilizarea cu lejeritate a butoanelor dispozitivului. Prezintă decupaje pentru camera foto, microfon şi conectarea încărcătorului. Pentru o protecţie completă este recomandabil să se asocieze husa Panzer cu o folie de protecţie a ecranului, compatibilă cu telefonul Huawei P9 Lite.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Panzer
Model Compatibil P9 Lite
Brand Compatibil Huawei
Material
Culoare Neagra
Alte caracteristici: Rezistenta la zgarieturi
Protectie a ecranului
Protectie a spatelui si a colturilor telefonului
Anti alunecare
Anti soc
Piciorus cu functie de stand TV (util pentru vizionarea mai buna a filmelor si a navigarii pe internet)

- Filmul este demonstrativ. Produsul pe care il comandati este pentru Huawei P9 Lite. -Scrie un comentariu

Husa Huawei P9 Lite Panzer Neagra

Scrie un comentariu

QR code

Menu

Top
Compare 0
Cos 0
QR code
Viewed 1